Achtergrond

Stuur een foto van je favoriete werk, waarvan jij vindt dat veel meer mensen het zouden moeten zien, naar de Facebookpagina van Like-my-Painting. Je kunt daar een korte begeleidende tekst bijvoegen, maar dat is niet verplicht. Wij adviseren je om vervolgens zoveel mogelijk van je Facebook vrienden te vragen jouw inzending te liken en te delen op hun eigen profiel.

Alle inzendingen met minimaal 25 likes plaatsen wij namelijk als genomineerde op de website www.likemypainting.nl. Let op, alleen de likes op de facebookpagina van Like-My-Painting tellen. Op de website wordt bij elke inzending een knop met een link geplaatst (Like op FB), waarmee je weer terug gaat naar de tijdslijn van Facebook en daar kan men jouw werk liken of positief reageren. Stemmen doe je dus door te liken op het bericht met jouw werk op de tijdslijn van Like-My-Painting

Wie veel stemmen verzamelt maakt kans op het winnen van de Publieksprijs. De winnaar wordt degene met de meeste stemmen. Stemmen kunnen tot 31 december 2017 worden uitgebracht. Er is ook een Vakjuryprijs. De vakjury let in haar beoordeling op drie aspecten: techniek, inhoud en authenticiteit.  De uitslag van de wedstrijd wordt 30 januari 2018 bekend gemaakt. Dan start ook de digitale expositie van de 50 hoogst geëindigde inzendingen voor de Publieksprijs en de tien favorieten voor de Vakjury prijs. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 

Spelregels

 • Deze wedstrijd staat open voor amateurs; mensen die van schilderen hun beroep hebben gemaakt zijn uitgesloten van deelneming.
 • Foto’s van een schilderij, tekening of grafiek kunnen tot 15 december 2017 naar onze Facebook pagina worden gestuurd.
 • Elke amateurkunstenaar mag slechts één, je favoriete, werk insturen met een korte toelichting. Je mag alleen werk insturen dat je zelf hebt gemaakt.
 • Wie mee doet geeft de organisatie van deze wedstrijd toestemming om de afbeelding van het ingezonden werk te gebruiken voor publicitaire doeleinden, uitsluitend ten behoeve van de wedstrijd like-my-painting.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor ingezonden werken die zij in strijd acht met de goede smaak en/of die niet passen bij het karakter van deze wedstrijd, van deelneming uit te sluiten.

 

Meedoen

 1. Like de Facebookpagina van Like-My-Painting én volg ons om als eerste op de hoogte te zijn
 2. Maak een foto van je favoriete, eigengemaakte werk
  - LET OP: 1 werk per persoon toegestaan...
 3. Upload de foto als openbaar bericht (dus niet als reactie of privé - bericht) naar deze Facebookpagina en vermeld de titel van je werk - alleen dan telt de inschrijving!
  - LET OP: het berichtenveld bevindt zich bovenaan de pagina, bij mobiel eerst tabblad Berichten aanklikken
 4. Wacht tot wij je bericht hebben gedeeld op onze tijdlijn
 5. Roep daarna al je vrienden op om je werk zoveel mogelijk te liken op de tijdslijn van onze facebookpagina - alleen die likes tellen mee. Likes op je eigen profiel of andere plekken op Facebook zijn uitgesloten.
 6. Bij 25 of meer positieve reacties krijg je z.s.m. (dit kan even duren) een plekje op onze website en behoor je tot de genomineerden.
  - LET OP: Stemmen blijft via positieve reacties op onze pagina, waar je via de knop "Like op FB" naartoe wordt geleid.